Home > Contracten > 15 juni a.s. ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: ‘Effectief contracteren’
15 juni a.s. ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: ‘Effectief contracteren’

15 juni a.s. ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: ‘Effectief contracteren’

Onze komende ‘bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen’ vindt plaats op donderdag 15 juni 2017 en heeft als onderwerp: ‘Effectief Contracteren’.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat ook deze editie van de bedrijfsjuristenbijeenkomst zal worden verzorgd door een begenadigd spreker: mr. dr. Hendrik Wammes. Na een succesvolle carrière bij de Radboud Universiteit Nijmegen en het mede-auteurschap van diverse juridische boeken is Wammes thans actief als raadsheer bij het gerechtshof Arnhem. Daarnaast doceert hij nog altijd met veel plezier. Zo is Wammes onder meer bestuurslid van de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen en is hij voor deze doelgroep vaste docent op het gebied van het contractenrecht. Zijn motto is: “Doceren is zaaien en prikkelen, de cursist kan oogsten”.

Wammes zal tijdens de bijeenkomst van 15 juni ingaan op mogelijke valkuilen bij het opstellen van commerciële contracten. Is de wet een valkuil of juist een bondgenoot? Hij zal u in dit verband bovendien voorzien van de nodige praktische tips.

De cursus vindt plaats in ons Arnhemse kantoor aan de Velperweg 1. Het programma is één uur vervroegd. U bent om 14.45 uur welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze bar. Met uw (kosteloze) deelname aan deze bijeenkomst kunt u twee permanente opleidingspunten behalen.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons ongeveer twee weken voor de bijeenkomst een bevestiging en routebeschrijving. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Annemarie Wiersma (e-mail wiersma@dirkzwager.nl; tel. 026 -353 8370).

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen