Home > Algemeen > 27 januari 2016 Bijeenkomst ‘Zakendoen met België’ (i.s.m. ING)
27 januari 2016 Bijeenkomst ‘Zakendoen met België’ (i.s.m. ING)

27 januari 2016 Bijeenkomst ‘Zakendoen met België’ (i.s.m. ING)

Reeds twee keer organiseerden  Dirkzwager en  ING een ‘Zakendoen met …’ bijeenkomst. Eind 2014 verdiepten we ons in Duitsland en in april jl. was China aan de beurt. Beide events werden enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.

Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer blijven we dichter bij huis en kozen we voor België. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 januari a.s., wederom in Rozet Arnhem.

De bijeenkomst is bijzonder geschikt voor bedrijven, die op het punt staan om de Belgische markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden.

Na het welkomstwoord komen de kansen en mogelijkheden om zaken te doen met België aan bod. Aansluitend maken wij u wegwijs in de juridische en bancaire verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en België, en de recente ontwikkelingen aldaar. Als afsluiting vertelt ondernemer Gijsbert van Malenstein van Bloemen Planten Handel Niftrik B.V. over zijn ervaringen met zakendoen met België.

Datum
Woensdag 27 januari 2016

Locatie

Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Programma
15.00 uur            Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur            Welkomstwoord door Renco Kraak (Districtsdirecteur Grootbedrijf ING)
15.35 uur             Opening door Dick Dresselhuis (Nederlandse KvK voor België en Luxemburg)
16.00 uur            Juridische aspecten van zakendoen met België, door Lauranne De Montjoye, advocaat bij CEW & Partners (Brussel, België)
16.30 uur            Bancaire aspecten van zakendoen met België door Bart Vrancken en Linda Faasen (ING)
17.00 uur            Ervaringen met zakendoen in België – Ondernemer aan het woord, Gijsbert van Malenstein (Bloemen Planten Handel Niftrik B.V.)
17.30 uur            Afsluiting en borrel
18.30 uur            Einde programma

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden door een mail te zenden naar marketing@dirkzwager.nl

Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving.

Wij hopen u op woensdag 27 januari 2016 te mogen begroeten!

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen