Home > Flex-BV > 26-10-2012: Flex-BV bijeenkomst voor ondernemers
26-10-2012: Flex-BV bijeenkomst voor ondernemers

26-10-2012: Flex-BV bijeenkomst voor ondernemers

Op 1 oktober a.s. treedt op het gebied van het ondernemingsrecht een belangrijke wetswijziging in werking. Het betreft de invoering van de Wet vereenvoudiging en flexibilisering bv-recht, ook bekend onder de naam Flex-BV. Deze wet heeft onmiddellijke werking en heeft daarom direct gevolg voor bestaande en nieuw op te richten B.V. ‘s.  De B.V. verandert in een meer flexibele rechtsvorm en sluit daarmee meer aan bij specifieke wensen van de praktijk.

Niet voor iedereen is het duidelijke of statuten van een B.V. na invoering van de wet nog wel betrouwbaar zijn en of ze ondernemers niet teveel beperken. Daarom organiseren wij op 26 oktober 2012 in ons nieuwe pand aan de Velperweg 2 te Arnhem (tegenover ons kantoor Velperpoort) een workshop met het thema Flex-BV.  Tijdens deze workshop kunnen vragen gesteld worden over de Flex-BV en kunt u uw statuten laten beoordelen tijdens een “1 op 1 gesprek” met één van onze juristen. Ook zal er om  15.45 uur en 16.30 uur een korte lezing worden gegeven waarbij de relevante wijzigingen worden doorgenomen.

De bijeenkomst start om 15.30 uur en we zullen naar verwachting rond 17.00 uur afsluiten. De deelname is kosteloos. Inschrijven voor deze bijeenkomst kan via het inschrijvingsformulier. De huidige statuten van uw B.V. gelden als uw toegangsbewijs!

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen